E-Twinning Projemiz

E-Twinning Projemiz "Taşımalı Öğrencilerin Çektikleri Zorluklar"

"Taşımalı  Öğrencilerin Çektikleri Zorluklar" konulu E-Twinning projemiz başladı.

02.12.2021 185

Okulumuzla birlikte ülkemizin farklı şehirlerinin olduğu 5 okul ve 7 öğretmenin katılımıyla başlayan e-twinning projemiz,  Müdür Yardımcısı Hasan SOFUOĞLU kuruculuğunda yürütülmektedir.

Projemiz 2021 Kasım ayında başlamıştır. Kasım ayı içerisinde tanışma, logo çalışmaları ve görev dağılımı yapılmış olup, etkinlik ve yarışmalar Aralık ayı içerisinde tamamlanacaktır. Projemiz 2022 Nisan ayı sonunda tamamlanacaktır.

Proje hakkında

Taşımalı eğitim yoluyla öğrenim gören ortaokul öğrencilerinin, günlük yaşam kesitlerinden çektikleri zorlukları resim, şiir ve kompozisyonlarla anlatmaları istenecektir. Gönderilen eserler arasından proje birincilerini belirlenecek ve eserler
e-kitap haline getirilerek proje ortaklarına gönderilecektir. Ayrıca Okullar ve öğrenciler arası mektup arkadaşlığı başlatarak tanıtım ve yeni tanışmalara olanak sağlanacaktır. Taşımalı öğrencilerin, sadece kendileri olmadıklarını görmeleri ve fark etmeleri önemli olacaktır. Proje ortaklarıyla görüşülerek (varsa) başka etkinlikler eklenebilecektir. Projeyi heyecanla bekliyoruz. Öğrenciler faaliyetlerle sürekli etkin olacak. Keyifli bir çalışma bekliyoruz.

1. Taşımalı eğitim sisteminin ne demek olduğunu anlayabilme.
2. Sanat , estetik,şiir ve,kompozisyon bilinci oluşturmak.
3. Görsel sanatları kullanarak kendini, duygu ve düşüncelerini resim yoluyla ifade edebilme yeteneğini geliştirmek,
4. Öğrencilerin zengin hayal gücünü ve sanatsal duygularını ortaya çıkarmak,
5. Öğrenciye görsel ve edebi anlatım yaparken öz güven kazandırabilmek.
6. Geleceğin sanatçılarını ortaya çıkarmak.
7. Öğrencilerin iletişim becerilerini geliştirmek,
8. Teknolojiden azami derecede yararlanmak.

Proje Kayıt Belgemiz

02-12-2021