E-Twinning Projemiz

E-Twinning Projemiz

"Nature Around Us / Doğa İle İç İçeyiz." konulu yabancı ortaklı E-Twinning projemiz başladı.

03.12.2021 1035

Okulumuzla birlikte farklı ülke şehirlerinin olduğu 7 ülke ve 16 öğretmenin katılımıyla başlayan e-twinning projesi,  Müdür Yardımcısı Hasan SOFUOĞLU tarafından yürütülmektedir.

Proje, 2021 Ekim ayında başlamıştır. 2022 Haziran ayı içerisinde tamamlanacaktır.  

 

Cristina Lima - Portekiz (Kurucu)

Proje hakkında

Doğayla iç içeyiz. Bitkiler ve ağaçlar değerli kaynaklardır ve hayatımızı güzelleştirir. Bu proje, doğanın neden hayatımız ve sağlığımız için faydalı olduğuna dair bir farkındalık yaratacak; aynı zamanda öğrencileri doğanın korunmasına eğlenceli bir şekilde katılmaya motive edecektir. Proje süresince öğrenciler bitkiler ve doğal kaynaklar hakkındaki bilgilerini geliştirecek ve bunları günlük yaşamlarında uygulayacaklardır. Bilgi alışverişinde bulunmak ve çeşitli milletlerden ortak okullar tarafından sağlanan herkesin nasıl dahil olabileceğini görmek heyecan verici olacak.

HEDEFLER

 

• Doğaya saygıyı teşvik edin ve destekleyin
• Ağaçlar ve bitkiler hakkında bilgi geliştirin
• Diğer ülkelerden bitkileri keşfedin
• Bir bahçe ve sulama sisteminin nasıl oluşturulacağını öğrenin
• Yerel olarak ve eTwinning alanında dağıtılacak kaynakları üretin
• Fotoğrafları, uygulamaları kullanın , bilgi ve tarifleri sunmak için görsel ve işitsel ekipman
• BT becerilerini geliştirin
• Diğer diller de kabul edilse de (ideal olarak altyazılı) İngilizce iletişim dili olacaktır.


Nature around us

 

We are surrounded by nature. Plants and trees are precious resources and make our lives nicer. This project will create an awareness of why nature is beneficial to our lives and health; it will also motivate students to take part in the preservation of nature in a fun way. During the project, students will develop their knowledge of plants and natural resources and apply them to their daily lives. It will be exciting to exchange information and to see how everybody can be involved, provided by partner schools, from a range of nationalities.

 

03-12-2021

 

 

 

 

 

 

Proje Kayıt Belgesi