"Taşımalı Öğrencilerin Çektikleri Zorluklar" E-Twinning Projemizde Resim Yarışması Sonuçlandı.

Resim Yarışması Sonuçları Açıklandı.

19.04.2022 940

"Taşımalı Öğrencilerin Çektikleri Zorluklar" konulu E-Twinning Projemizde, Resim Yarışması sonuçlandı. Yarışmaya, Denizli'den okulumuzla birlikte Kırşehir, İzmir, Şırnak ve Diyarbakır'daki taşıma merkezi okullardan katılan öğrenciler arasından, öğrencilerimiz ilk 3 dereceyi de elde etmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen Görsel Sanatlar Dersi Öğretmenimiz Sevim DÖNGELCİ'ye teşekkür ederiz.

Ayrıca, bu yarışma ile E-Twinning projemizin sonuna gelinmiştir. Proje ortak ürünü olarak hazırlanan ve yapılan çalışmaları gösteren E-Kitap linki aşağıdadır.

Dereceye giren okullar, öğrenciler ile resimleri aşağıdadır.

Okul Adı - Öğrenci Adı - Sınıfı

1.DENİZLİ / Ekrem Başer Ortaokulu  - Cennet E. - 8A

2.DENİZLİ / Ekrem Başer Ortaokulu  - Tunç K. - 6A

3.DENİZLİ / Ekrem Başer Ortaokulu  - Yağmur Ç. - 6A

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, yarışmaya katılan tüm öğrencilere başarılar diliyoruz.

19-04-202219-04-202219-04-2022