E-Twinning Projemiz

E-Twinning Projemiz "Being A Teenager Nowadays-Bugünlerde Genç Olmak"

05.01.2023 175

E-Twinning Projemiz "Being A Teenager Nowadays-Bugünlerde Genç Olmak"

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında okulumuz, yabancı ortaklı E-Twinning projesine dahil olmuştur.

"Being A Teenager Nowadays-Bugünlerde Genç Olmak" konulu proje, Müdür Yardımcımız Hasan SOFUOĞLU tarafından yürütülmektedir.

PROJE HAKKINDA;

"Öğrencilerin günümüz dünyasında günlük yaşam hakkında bilgi alışverişinde bulunarak birbirlerini tanımalarını amaçlayan bir projedir. Diğer ülkelerden gelen gençlerle işbirliği yapmak, onları yabancı dil öğrenme konusunda motive edecek ve Avrupalı kimliklerini geliştirecektir. Proje süresince yürüttüğümüz faaliyetlerle bu hedeflere ulaşmayı planlıyoruz. Aile hayatı, duygu ve hisler, beden imajı, hobiler ve kişisel ilgi alanları, sosyal medya ve internet güvenliği, çevre sorunları gibi konularda kimlik duygularını geliştirmek ve farkındalık yaratmak temel amacımızdır. Tüm ortaklar, etkinlikleri öğrencileriyle birlikte yürütmek ve materyalleri Twinspace'e yüklemek konusunda eşit sorumluluğa sahiptir."